2014. március 27., csütörtök

Hitelesnek tűnő beszámoló az önkormányzat soros üléséről - Bukoditól - Orbánig ( - küldöncök érkeztek)

Bukodi Károly kivételes mód maga számol be Facebook oldalán a tegnapi önkormányzati ülésről.

Kérek minden olvasót, ne értse félre a történetet, ez nem propaganda hanem egy képzeletbeli sikertörténet töredékének egy apró darabkája. 

Nem is fűznék többet hozzá. Olvassák Ócsa város újkori történelmének nyelvpótlékra jogosult polgármesterének politikával tömjénezett sorait.

Bukodi Károly
A tegnapi (03.26.) Képviselő-testületi ülésen tiszteletét tette Pánczél Károly és dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő úr. Átadták nekem azt a bizonyságlevelet, amelyet Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor küldött Ócsa városa számára az adósságállomány törléséről:

„Bizonyságlevél
Sohasem szabad megfeledkeznünk arról, hogy felelősséggel tartozunk a hazánkért és benne minden egyes településért. Az ország és települései drámai mértékben eladósodtak, a szakadék szélére jutottak.
2010-ben összefogtunk, és két év alatt gyökeres változásokat vittünk véghez, megújítottuk Magyarországot. Így ma már elég erősek vagyunk ahhoz, hogy megvédjük városainkat, falvainkat és a bennük élő emberek biztonságát.
2012 decemberében döntést hoztunk, hogy kiszabadítjuk városainkat és falvainkat az adósságcsapdából.
A döntés értelmében a magyar kormány Ócsát 2 286 728 630 Ft adósságából maradéktalanul kiváltotta.
Ez a bizonyságlevél tanúsítja az összefogás erejét, amellyel megmentjük az itt élők otthonát, szeretett környezetét, és amellyel mi, magyarok közös erővel fölemeljük, és sikeressé tesszük Magyarországot.

Orbán Viktor
2014 márciusában"
 
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t31.0-8/p180x540/1796764_1571189536440522_77182920_o.jpg

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1922207_1571193823106760_815377475_n.jpg 

Hiszem, hogy városunk teljes konszolidációja után sokkal könnyebben tudjuk előteremteni azokat a feltételeket (pályázatok önrészeit, különböző fejlesztésekre szánt forrásokat), melyek mind az Ócsán élő emberek javát, életkörülményeinek jobbá, szebbé tételét szolgálják.
Bukodi Károly 
 
Nos, ha valóban ez történt, és ennyi volt az ülés lényege, akkor ez egy nagyon szegényes összejövetel volt.  
*

42 megjegyzés:

  1. Buza Ernő mögött, Pánczél Karcsi mellett pedig Folak jegyzetel.

    VálaszTörlés
  2. 13:56 A Buza mögött nem foslak ül. Nem is volt jelen a "hiteles" hírforrás. Több, mint egy órával az ülés megkezdése után, szinte a végére esett be. Ebből következik, hogy "hiteles" hírforrásunk ama megjegyzése, miszerint "akkor ez egy nagyon szegényes összejövetel volt" igen távol áll -szokás szerint - a valóságtól! Aki még hisz ennek a városunkat lejárató, pesti címen bejelentett paranoiás őrültnek, annak lelke rajta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ehhez a faszsághoz milyen hitelességre van szükséged nyomi?
      Bohóckodtatok egy őrűleteset ezzel a papírral, megráztátok egymás faszát és ennnyi.

      Törlés
    2. Na, már megint hozzászólt a város aberrált intelligenciája!

      Törlés
    3. Igazad van, én sem értem, miért kell rögtön fűt-fát igérgetni, csak mert konszolidálták a várost.

      Törlés
    4. Ki, mit és hol igérget?!

      Törlés
    5. 2014. március 29. 12:19
      Te sem a lakosság köreihez tartozol. A három hülye közül csak az egyik vagy. Itt írogatsz névtelenül és gerjeszted a hangulatot. Saját magad buktatod le. Ennyire értelmes a vezetés.

      Törlés
    6. Ennyit tudnak, ezt viszot nagyon jól csinálják.

      Törlés
    7. Én már a fényképnek sem hiszek. Hiteltelen arcokat látok!

      Törlés
    8. Ez kurvára nem érv semmire, csak gagyi terelés.

      Törlés
    9. 2014. március 29. 12:19
      Te sem a lakosság köreihez tartozol. A három hülye közül csak az egyik vagy. Itt írogatsz névtelenül és gerjeszted a hangulatot. Saját magad buktatod le. Ennyire értelmes a vezetés.

      Leírnád melyik a TE neved? Gyökér!!!

      Törlés
    10. My name is Charles

      Törlés
    11. Ez mind szép és jó, örülök, hogy eltörölték. Csak egy dolgot nem értek. Tudom, hogy az előző és a jelenlegi kormány is nehéz helyzetbe hozta az önkormányzatokat, de településünkre egy kicsit sok a több mint 2 milliárd forint adósság. Nem fejlődtünk annyit, hogy ez indokolttá tenné. Mi a garancia, hogy nem fog újra felhalmozódni adósság?

      Törlés
    12. Nem mi, hanem ki?
      A jelenlegi vezetés bizonyíthat.
      Arra azért kiváncsi lennék, hogy az elmúlt három és fél év alatt nőtt vagy csökkent ez az adósság.

      Törlés
  3. "Hiszem, hogy városunk teljes konszolidációja után sokkal könnyebben tudjuk előteremteni azokat a feltételeket (pályázatok önrészeit, különböző fejlesztésekre szánt forrásokat), melyek mind az Ócsán élő emberek javát, életkörülményeinek jobbá, szebbé tételét szolgálják."
    Bukodi Károly, facebook
    Ez az ő sikrtörténete.
    Csak tudnám eddig, mit csinált, várta a csodát?
    Szánalmas!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a hozzászólásod szánalmas. Meg te magad, aki képtelen értékelni bármit, ami jó a városnak.

      Törlés
    2. Legalább annyira gusztustalan vagy, mint egy pedofil "tanár"

      Törlés
    3. És, mi jó a városnak sugd már meg.

      Törlés
    4. Az lenne jó ennek a városnak, ha a mostani hozzá nem értő, zabolátlanul rosszindulatú vezetés elbukna. Pénzéhesek és gátjai a fejlődésnek. Az elmúlt évek során a térség vesztesévé vált ez a város. Bugyi, Dabas és a többi mind lealáz. Szégyen és gyalázat a ténykedésük!

      Törlés
    5. Karcsikám drága!
      Miért nem arról regélsz a facebookon, hogy egyeseknek törölteted a tartozását, míg másokat pereltek érte.
      Hogy műkődik ez felétek, pofa alapon?

      Törlés
  4. Szegény chipsárus már facebookolni sem mer, mert azonnal feldobják.

    VálaszTörlés
  5. Azt beszélik, hogy a főnök alfelében lehetett egy kis nyomás, mert annyira arrogáns volt a végén. Hogy ez B. Ernő, vagy a mögöttes személy következménye, nem tudom. Nem hinném, hogy a megjelent, majd távozó Sz. Lajos, P. Károly alkotta páros húzta fel a Maligánt.

    VálaszTörlés
  6. - Kérek minden olvasót, ne értse félre a történetet, ez nem propaganda hanem egy képzeletbeli sikertörténet töredékének egy apró darabkája.
    Neked elhisszük Károly.

    VálaszTörlés
  7. Figyelemre méltó, hogy az önkormányzat vezetősége állandóan ezen a blogon lóg, és veszi a bátorságot névtelenül dehonesztáló szövegeket felhelyezni. Csak az önkormányzat vezetőinek állhat érdekében a blog lejáratása. Elsősorban a polgármester és helyettese az aki a népi fórumokat sorra beszántja. Már nincs olyan lehetőség, ahol véleményt lehetne formálni. Csak ez a blog maradt nekünk, de ezt is állandóan kikezdik. Erre az önkormányzatból pénzt, energiát nem sajnálva támadják azt a személyt, aki ezzel összefüggésben lehet. Bukodi Károly polgármester Horváth Tamással karöltve a lakosok ellen folytat hadjáratot, Közben saját klientúrát építve a háttérben olyan pénzügyi tranzakciók folynak, ami egyáltalán nem válik Ócsa javára. Egyik fő bázisuk az iskola, a másik a református gyülekezet. A hivatali pénzforrásait felhasználva sorra perlik azokat, akik nem hódolnak be ennek a zsinatnak. Ezért csesztetik állandóan ezt a hírcsatornát. Figyeljen mindenki oda, hogy mit végeznek egyes trógerek a pénzünkkel, amit ránk, a városra kéne fordítaniuk.

    VálaszTörlés
  8. Ők az intelligencia bajnokai ebben a városban a szaros kis pitiáner ügyeikkel együtt.
    A "kikezdhetetlen" magánéletükről, már említést sem teszek, nehogy kikérjék maguknak azt, amiről a fél város tud.
    Tipikus vidéki elmebajnokok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszinte leszek: abszolúte leszarom. Engem kizárólag az érdekel, az önkormányzat mennyire hatékonyan költötte el a pénzemet és azt látom, hogy semennyire. Ez nagy baj. Takarodjatok! Elég volt belőletek.

      Törlés
  9. Ennyire rossz képviselői, ennyire hibás vezetése még soha nem volt Ócsának, mint most ami van.

    VálaszTörlés
  10. Engem érdekelne, MIÉRT jött létre ekkora adósság?! KIK a felelősek ezért??
    Sándor Máté

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Senkit nem zavar, hogy ezt az adóságot a Dönti vette fel?! 11:15 és a többi tuskó miről pofázik? Lehet a mai vezetést ócsárolni, de évtizedes dolgokat rájuk fogni csak elmebeteg foslak félék primitív személyisége enged meg magának.

      Törlés
    2. Hol olvastál bármi ilyesmit tulok?

      Törlés
    3. A tények makacsok! Érdemes megnézni kinek a polgármestersége idején adósodott el a város! Tedd te is, te őstulok!

      Törlés
    4. Az elöző önkormányzat pénzügyeit Horváth Tamás intézte, ahogy most a Kardos Zoli. Buksi és csipet csapata volt az ellenzéki többség. Az történt, amit ők akartak. A Döntinek ebben nem volt szavazata. Így került 20 millióba a bontás és ezért lett ilyen szűkreszabaottan kicsi az Egészségház. A Dönti a régi rendelő helyére szerette volna az új létesítményt. Csak a Horváth és a kisinas akarta mindenáron a Bajcsyra. Ezek amit csak lehet, azt mind elrontottak. Az adósságállomány az elmúlt pár évben ugrott meg. A város jelentős vagyonát elzálogosították. Tavayl is és az idén is hitelből fizetik a klientúrát. Hazug embert hamarabb utólérni, mint a sánta kutyát.

      Törlés
    5. A tények valóban makacsul tudnak viselkedni, azonban te előtted senki sem említette hogy kinek a vezetése alatt, mennyivel emelkedett az adósság állomány. Tuskozás helyett bölcsebb lett volna inkább csendben maradni.

      Törlés
    6. Te nagyon tájékozott! Nem zavar, hogy az általad leírtaknak köze sincsen a valósághoz? Utolsó mondatoddal azonban egyetértek.

      Törlés
    7. A helyedben rögtön azzal kezdtem volna, hogy leírom a tuti valóságot.

      Törlés
    8. Mit tudott volna mindehhez hozzátenni? A blog megírta a frankót. Maradt neki a pocskondiázás. Ennyire képes. Normális ellenérvre nem. Ez sem különb a tolvaj tempónál.

      Törlés
    9. Te nagyon sötét! Minek neked leírni a valóságot, hiszen akkor is csak ennek a majom folaknak hiszel, ahelyett, hogy utána néznél a dolgoknak ha tényleg az igazság érdekel. Az itt véleményt formálók közül senki nem vette/veszi a fáradtságot, hogy tényleg meggyőződjön folak ostoba, összefüggéstelen, valótlan hablatyolásáról. Csak szánni tudom ezt a bagást!

      Törlés
    10. Inkább hiszek a blognak, mint a majom képviselőknek.

      Törlés

  11. A mostani városvezetés folyamatosan veszi fel a hiteleket, függetlenül a konszolidációtól. A 2014. évi költségvetés ismét 30 milliós hiánnyal számol, amit a tavalyi évhez hasonló mód a Városüzemeltetési Kft vesz fel működési hitel formájában. Nagyon gonosz tagja és gyáva tagja vagy a társadalomnak képviselő létedre, névtelenül is csak hazudni vagy képes. Szól mindez a 19:57 órakor bejegyzetteknek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Figyelmedbe ajánlom a 15:56-os véleményt. Neked is szól!

      Törlés
    2. Hiteltelen fizetett prokátor vagy, szégyeld magad.

      Törlés
  12. A közérdekű adatokat egyértelműen ki kell adni. A jogszabályt viszont célszerű lenne felülvizsgálni. Elég nehéz kihámozni belőle, hogy mi az a "közérdekű adat" !

    VálaszTörlés