2013. április 22., hétfő

Az "Élet menete" a magyarok ellenébe ( - idegen fenyegetés)

"Foglalod a kurva anyádat, de nem ám a mi hazánkat" feliratú molinót akasztottak a Margit hídra - egyértelművé téve, hogy az izraeli elnöknek üzentek.

 

Az "Élet Menete" címen a magyarokat provokálják évek óta az idegen hatalom követei. Az izraelita befolyás erősödésével és a szinte mindennapos előtérbe helyezésével olyan mértékű ajnározásba kezdtek a zsidóság követei, amit a jobbérzésű magyarok már nehezen tolerálnak. 

Az idegenhatalom jelképeként izraeli zászlókkal tarkított felvonulás a Margit híd pesti hídfőjétől indult. Tudósítók szerint néhány nemzeti érzelmű atyafi megpróbált egy molinót kifeszíteni a Margit hídon, de a rendőrök és a szervezők közbeléptek, miközben a tömeg azt skandálta: "nácik haza"! A rendőrök eltávolították a Petőfi Sándor-vers részletét felhasználó üzenetet. 

Nemzeti költőnk, szabadságharcosunk versére naciztak a zsidó felvonulók

Kisebb dulakodás is kialakult, aminek következményeként a rendőrök  három magyar embert igazoltattak, de senkit nem állítottak elő.

Fegyveres testőrök a zsidó erőfitogtatás tömegében

Érdekes, hogy a rendőrség mennyire alárendeli magát és úgymond kiszolgálja a zsidó állam érdekeit. Érdekes, hogy ma hazánkban a zsidóság mennyi előnyt élvez. Érdekes, hogy mégis kirekesztésről, gyűlöletről elutasításról beszélnek, sulykolva az antiszemitizmust és éltetve a gyűlöletkeltés lángját. 

Még senki nem kérdezte meg tőlük, hogy miért feszítik hazánkban a zsidóság nemzeti lobogóját

Felháborító, hogy az agresszív katonaállam ma mennyire uralja a világot. Felháborító, hogy ezek az újkori gyarmatosítók,  ma hazánkban a magyarság képviselőit csak úgy lenácizzák, miközben a nemzeti költőnket is megbélyegzik, versét rendőri segedelemmel eltávolítják. 

http://enmg.hu/images/2013/04/374450_10151728748595116_631363741_n.jpg
Az egyiket tiltják, a másikat segítik



(HVG - Origó - Index - Kuruc.Info - ATV - MTI - N1TV - Hazatérés Rádió nyomán)
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése