2018. február 2., péntek

Hétfőtől a torkos csütörtökre tekintettel kódolatlan fözős-csatornával bővül a szabadon elérhető kínálat a MinDig-nél

http://www.220volt.hu/media/review/mindigtv/original/mindigtvlogo.jpg
Hétfőtől két hétig kódolatlanul érhető el a LiChi TV műsora minden MinDig TV néző számára. Ez február 5. és 18. közötti időszakot jelenti. Ezen idő alatt a TV2 Csoport gasztrocsatornája a torkos csütörtököt ünnepelve teszi kódolatlanná főzőműsorait, ami mellett négy filmet is a műsorára tűz. Ezzel az akcióval százezrek számára teszi széles körben elérhetővé az amúgy zárolt műsorkínálatot.

A felszabadított csatorna - egyébként zárt láncú műsor - ezen akciós időszakában Gordon Ramsay sorozati lesznek a képernyőn, de nem hiányozhat Jamie Oliver sem, aki A pucér szakács epizódjaiban saját otthonában készíti el a barátokra és családtagokra szabott finom és gyorsan összedobható ételeket. A Sütimesterben Anglia legjobb amatőr cukrászai csapnak össze, hogy tudásukkal lenyűgözzék a szigorú zsűrit.

https://i2-prod.mirror.co.uk/incoming/article11316597.ece/ALTERNATES/s615/MAIN-Gordon-Ramsay-lashes-out-at-Jamie-Oliver-again-over-children-comment.jpg

A TV2 közlése szerint a magyar ízek is terítékre kerülnek, legyen szó a legfinomabb húsételekről, amiket a Hentesek tesznek az asztalra Bereznay Tamással, vagy éppen kedvenc desszertjeinkről, amiket a Süti suli Mónikával adásait követve készíthetnek el az édességek rabjai.

A torkos csütörtököt ünnepelve február 15-től négy napon keresztül 20 órától családi filmeket kínálnak, amelyek valamilyen módon kötődnek a gasztronómiához. 15-én a romantika jegyében a Férjhez mész, mert azt mondtam, 16-án a legaranyosabb patkánnyal jön a L'ecsó, 17-én az ízek mellett ismét a szerelem lesz főszerepben a Bor, mámor, Provence-ban, míg 18-án a Kőkemény család várja a LiChi TV nézőit.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése