2018. február 25., vasárnap

Buza Ernő ócsai képviselői szerint jó hír, hogy Újhartyán településen épül autóalkatrészgyár - mégis kit képvisel

Buza Ernő Ócsa önkormányzat képviselő-testületének oszlopos tagja, vérbeli fideszes, akit saját boldogulásán túl nem sok minden foglalkoztatja a kisváros gondjait illetően. 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCwvoomFfXaVc00KPjg4Ryvuymx8A2tOdfNJRMkh6he9ahoBsPDCOnDW4nAwEf0W1sBCO4MASFlwwIXuoONGid5kzwOhAJ136Yp8MqiYGLl42mxpR4ZvyLaI-8jFXkTMywKyIVKOkA6Sg/s1600/kib%C3%ADr%C3%B3-+fidesz.jpg
Ezek a fideszesek nem éppen a lakóhelyüket védik és támogatják - más érdekek
Egyfajta túlélő, aki a képviselőséget amolyan megélhetési (túlélési) forrásnak tekinti. Ezért sem foglalkoztatja más, mint a politikai megfelelés, az alkalmazkodás és a bennmaradás abban a bűnös körben, mely ma Ócsa város viselt dolgaiért felel. 

Buza Ernő az elmúlt évek során egyetlen egyszer nem került konfliktusba a hatalmon levőkkel, mivel annyira készséges szolgaként bújt a seggükbe, hogy az sokszor már magának a vezetésnek is kellemetlenné vált.

http://docplayer.hu/docs-images/41/559624/images/page_16.jpg
Ócsa fejlődése, az itteni munkahelyteremtés nem számít





Buza Ernő úr képviselői munkásságát nem sok ismert és hangzatos dolog teszi emlékezetessé. Az viszont eléggé maradandó, hogy Ő volt az a megbízott előterjesztő, akinek köszönhetően a polgármester, az alpolgármester és a képviselői tagság a havi juttatásaikon túl, az éves költségvetés terhére további milliókon osztozhat immár évek óta a mi kárunkra.  

Buza Ernő esetében nem a népképviseletről, hanem politikai szolgalelkűségről, amolyan kiszolgáltatottságról beszélhetünk, aminek maga is vámszedője. Szinte ebből tartja fent magát, miközben teszi ezzel védtelenné és a helyi hatalom által kiszolgáltatottá a választókat.

Hogy ez mennyire igaz, azt mi sem bizonyítja jobban, a pénzbeli juttatások elvezetésén túl az, mint ahogy a városvezetők által elkövetett környezetszennyezésről is mélyen hallgatott. Már pedig milyen képviselő az, aki a saját környezetét piszkítja?

De az is elég mutatványos, ahogy mostanság benyal Szűcs Lajos alá annak Facebook oldalán, amikor már magunk és mások is arról cikkeznek, hogy az ócsai illetőségű országgyűlési képviselő nem éppen annak a városnak az érdekében lobbizva jár el, ahol él, lakik, és élvezi az életet. Erre Buza azzal tromfol, hogy oda írja Szűcsnek, hogy ez "jó hír".  Vagyis neki az a tetsző, hogy nem Ócsán teremt munkahelyeket a terület fejlesztési biztosa, hanem a számára és a számunkra is idegen, más helyeken. Vagyis Buza az újhartyáni beruházásnak örvend, ahelyett, hogy az ócsaiakért emelne szót. Akár Szűcsnél. Ehelyett inkább megpaskolja a seggét.

Buza Ernőnek nem fontos a helyi munkahelyteremtés - számára megfelelő életteret és megélhetést biztosít a képviselőség (- közpénzből)
 
Buza Ernő számára tehát - Szűcshöz hasonlatosan - nem annak a városnak a fejlődése a lényeg, aminek lakossági képviseleteben a mandátumát kapta, hanem inkább egy tőlünk távol eső település fejlődését helyezi előtérbe annak reményében, hogy ezért Lajostól buksi simogatást kap majd cserébe. Vagyis a politikai seggnyalás mindig is előrébb való a számára, mint a haza, (értsd Ócsa,) és a választópolgár képviselete. 

Érdemes lesz erre majd visszaemlékezni, ha eljön az idő. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése