2017. szeptember 14., csütörtök

Zárolják az M0-s és az M5-ös autópálya gyáli csomópontjának két felhajtóját - jelentős torlódásra kell számítani

Ma felhajtókat zárnak le. Most (csütörtöktől) egy hónapra különböző munkálatok végett lezárják az M0-s autóút és az M5-ös autópálya gyáli csomópontjában két fontos kihajtót; - ezt a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közölte szerdán.

Jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani az M0-s autóúton és az M5-ös autópályán a gyáli csomópont térségében

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2017. szeptember 14., csütörtöktől – az M51-es csomóponti munkálatok befejezését követő napon – egy hónap időtartamra lezárásra kerül az M0-s autóút – M5-ös autópálya gyáli csomópontban két ág és a hozzájuk csatlakozó gyűjtő-elosztó pálya szakasz a teljes szélességű betonburkolat cseréje miatt.
 
A munkavégzés pontos helyszínei a mellékelt képen látható:

http://vecseshirek.hu/wp-content/uploads/2017/09/image007.jpg


A munkálatokból adódóan az erre közlekedők sem Budapest, sem Szeged felől nem tudnak majd közvetlenül felhajtani az autóútra az M3-as autópálya irányába.

A terelőutak változtatható jelzésképű táblákon, valamint sárga alapszínű táblákon a is jelzésre kerülnek. A Magyar Közút kéri a közlekedőket, hogy azokat minden esetben kövessék figyelemmel!

Ezen útvonalak a következőek:
http://internet.kozut.hu/PublishingImages/torlodas.jpg
  • a Budapest felől érkezők az M51-es autóút érintésével, az 51-es számú főúti csomópontban tudnak az M0-s autóútra az M3-as felé felhajtani (1. ábra),
  • a Gyál, Alsónémedi felől közlekedők az M0-s autóút 5-ös számú főúti csomópontjában tudnak megfordulni az M3-as felé (2. ábra), valamint
  • Szeged felől szintén az 5-ös számú főúti csomópontban tudnak visszakanyarodni (3. ábra) az utakon lévők.
A korlátozásokhoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a megváltozott forgalmi rendre tekintettel, megnövekedett menetidővel számoljanak és különös óvatossággal közlekedjenek!

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése