2014. december 21., vasárnap

Tömeges karambol az M5-ösön - Ócsát is érinti ( - fokozott óvatosságra és odafigyelésre lenne szükség)

Az M5 autsztráda bevezető szakaszát lezárták a Budapest felé vezető oldalon, mert öt autó és két kisteherautó ütközött az M0-s és az M51-es út között - adták hírül.

Lezárták az M5-ös autópályát Budapest felé a 18-as kilométerszelvénynél, mert több jármű összeütközött - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelemi Igazgatóság szóvivője vasárnap este az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta, a baleset az M0-s és az M51-es út között történt, öt autó és két kisteherautó karambolozott. Hozzátette: a mentők három sérültet ápolnak a helyszínen.

http://www.police.hu/sites/default/files/images/20142112205147.jpg
Hét személyautó ütközött össze, hárman megsérültek.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. december 21-én 20 óra körüli időben az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 18-as kilométerszelvénynél eddig tisztázatlan körülmények között hét személyautó ütközött össze. A balesetben három személy megsérült. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett folyik, a rendőrök a forgalmat a gyáli csomópontnál az M0-ás autóútra terelik.

A műszaki mentés idejére lezárták Budapest felé vezető útpályát, a forgalmat a gyáli csomópontnál terelik el az M5-ös autópályáról - tette hozzá. 

Mindez zavart okozott a közlekedésben és kihat a reggeli munkába jutásra.

Ócsa térségét illetően nem ritkák a közúti balesetek. Nemrégiben a környéken egy árokba csúszott autóról, aztán Üllő és Ócsa közötti balesetről számoltak be, azt megelőzően pedig Buza Ernő újraválasztott önkormányzati képviselő szenvedett káresetet az 5 számú főúton városunk határában. Akkor egy, - a képen látható - személygépkocsi és egy kisteherautó ütközete okozott az 5-ös főút 27 km-szelvényénél (Alsónémedi térsége) teljes útzárat.

http://hirpress.hu/cikkimg/-000111/8989.jpg

Kérjük fokozott körültekintéssel és türelemmel vezessenek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése