2013. március 28., csütörtök

Segítségkérés ( -figyelemfelhívás)

Megkeresés érkezett, miszerint segítséget kér, és igényel egy nehéz helyzetbe került család kisvárosunkban. Jelen megjelenítéssel szeretnénk erre felhívni a nyilvánosság figyelmét, abból a célból, hogy aki tud valami lehetőséget, átmeneti segítséget, az megtehesse. 



Figyelemfelhívás
Az alábbi üzenetet kaptuk facebook oldalunkon:

Sziasztok! Ócsán van egy család, egyedül álló anyuka két gyerekkel, albérletben laknak, a gázszolgáltató ma (március 26.) kapcsolja ki náluk a gázt, mert az édesanya nem tudta kifizetni . Önhibáján kívül került ilyen helyzetbe, miután agyi infarktust kapott, a fiú gyermekét az édesapára bízta (MÁR RÉG ELVÁLTAK) A FELÜGYELETI JOGOT IS MIVEL RÉSZLEGESEN LEBÉNULT.
Most mikor az anyuka jobban lett, visszakerült hozzá a kisfiú a gyerek egy roncs lett, az apuka meg börtönbe került nevelt lánya szexuális megrontása miatt, a kisfiút pedig a nevelőanyuka bántalmazta szexuálisan. A gyermek állandó kezelésre szorul, nem bízik, senkiben az édesanya ezért nem tud elhelyezkedni. 

Szörnyű helyzetben vannak, maholnap utcára kerülnek, kérlek, ha bármiben tudtok segíteni neki élelmiszer, ruha, anyagi támogatás bármi, vegyétek fel vele a kapcsolatot. Kérlek, próbáljatok meg segíteni egy magyar családról van szó. 
Üdvözlettel:  Pné Nikula Györgyi

 Az anyuka egyébként mindent hivatalos dokumentumokkal tud bizonyítani.

Kérem, amennyiben bárki, bármivel tudna segíteni, az jelezze nekünk e-mailen (magyar.peter81@jobbik.hu) vagy telefonon (06-30-292-0731). Természetesen a közvetlen elérhetőséget is megadjuk, ha valaki kéri és látjuk a segítő szándékát, de érthető módon ezt itt nem tesszük közzé.

Magyar Péter  
*

1 megjegyzés:

  1. 20000 Ft-ot felajánlok, és eljuttatok a jobbikon keresztül a családnak.
    Üdv.: amarna

    VálaszTörlés