2013. március 15., péntek

Nemzeti ünnepünk - március 15.



http://airporthotelstacio.hu/hu/wp-content/uploads/2011/12/2010-marcius-151.jpg

*

4 megjegyzés:

  1. Rengeteg civil felajánlás, segítség olvasható a neten, a mihaszna politikusok meg ebben a helyzetben is csak egymást baztatják.

    VálaszTörlés
  2. Talpra Viktor, hí a haza! A sok autós menne haza! Akkor kellünk, ha szavazunk? Azt leszarod, hogy megfagyunk? A magyarok istenére Esküszünk, Esküszünk, hogy bábok többé Nem leszünk!

    Áltattak ők mostanáig, Becsaptak a honatyáink, Kik szabadon loptak-csaltak, Míg mi élünk, nem nyughatnak! A magyarok istenére Esküszünk, Esküszünk, hogy bábok tovább Nem leszünk!

    Sehonnani sok miniszter Azt hiszi, hogy különb ember, Kiknek fontosabb a kényelme, Mint az emberek élete. A magyarok istenére Esküszünk, Esküszünk, hogy bábok tovább Nem leszünk!

    Börtönünk a hó és a fagy, A kormány meg sorsunkra hagy, De hogyha kell, összefogunk! A halálból is feltámadunk! A magyarok istenére Esküszünk, Esküszünk, hogy bábok tovább Nem leszünk!

    Az emberség ismét erény lett, De amit ti tesztek, merénylet, Hogy „segítséget” nyújtsatok, SMS-t küldtök, aljasok? A magyarok istenére Esküszünk, Esküszünk, hogy bábok tovább Nem leszünk!

    Akik előtt fejet hajtok Azok a magyar polgárok Kik áldott megmentői lettek A fagyban-hóban rekedteknek. A magyarok istenére Esküszünk, Esküszünk, hogy bábok tovább Nem leszünk!

    VálaszTörlés
  3. "Tegnap valami olyasmit lehetett megtapasztalni ebben az országban, aminél azt hiszem, nem lehetett volna méltóbb megemlékezés az 1848-49-es szabadságharc eszméire. Összefogtunk, emberek! :) Nem kellett hozzá se Orbán, se Gyurcsány, még Bajnai sem, csak mi. Aki az utakra kiment segíteni, aki befogadta éjszakára az idegeneket, aki csak egy megosztással is segített a Facebook-on, nem kérdezte, jobb- vagy baloldali érzelmű-e az, aki bajba jutott.
    Emberség volt, emberség! Aki itt volt tegnap éjjel, szerintem mind tudja, miről beszélek, milyen érzés volt. :)
    Épp Republic-ot hallgatok:
    "... volt már rossz, de lesz még jobb,
    az is elég, ha szeretsz most valahogy..."
    Cipőék a XX. , Petőfiék a XIX. századból üzenik: maradjunk emberek! És tegnap ebből ez az ország jelesre vizsgázott. :)
    Aki még az utakon vesztegel, jusson épségben haza! ♥
    Nagyon boldog március 15-ét mindenkinek! :) ♥"

    VálaszTörlés
  4. Bizony, így igaz! Minden szava igaz!

    VálaszTörlés