2013. március 2., szombat

Így adták át - rendőrörsavatás ( - Ócsa)


Itt volt mindenki: a megyei rendőrvezetők, a szóvívók innen-onnan, a megyei elnök, a kisvárosi polgármester, a körzeti tévé, és a híradó munkatársai, hogy az újrarenovált, eddig kmb irodaként szolgáló épületrészt demonstratív hivatalosan is átadják a rendőrségnek.


Bukodi Károly elmondta: a város képviselő-testülete 2008-ban (Dönti Károly polgármestersége alatt) határozott annak az épületegyüttesnek a 64 millió forintba kerülő felújításáról, amelyben az okmányiroda mellett az új rendőrőrs is helyet kapott.

*

49 megjegyzés:

  1. 64 millát költöttek a Dönti alatt ezért?! És még nem ül börtönben ez az ...?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Horváth Tamás volt a pénzügyi biztos, amikor erre pénzt adott Horváth Zoltán tervezőnek és csapatának. Ezért került 64 millába az épület teljes, ráadásul korhű felújítása. Ezzel maga az építész máig dicsekszik különböző honlapokon. A lényeg azonban mégis az, hogy amíg a nép adózik, addig a városi elit nekik parádézik.

      Törlés
    2. 19:01 Kinek kellene börtönben ülni?

      Törlés
  2. Az, hogy ennyibe kerüljön (és hogy melyik cég csinálja) tudomásom szerint a Horváth Tamás vezette pénzügyi bizottság döntött és a többségi fideszes képviselő-testület.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a Horváthnak kéne már rég ülnie számos dologból adódóan.

      Törlés
    2. Sorold, te nagyokos!

      Törlés
    3. "Tudomásom szerint" megjegyzésed szokás szerint hamis! Egyetlen bizottságnak nincsen, és soha nem volt döntési joga ilyen horderejü kérdésekben! Javaslatot tesz, amelyet a képviselőtestület vagy elfogad, vagy elvet. Ebben az esetben az akkori 13 fős testület egyöntetüen megszavazta a beruházást.

      Törlés
    4. Akkor most ki fog ülni?

      Törlés
  3. Lehet, hogy az egész vezetés képviselőstül?

    VálaszTörlés
  4. Nem semmi figura ez a törpe Casanova abban a vállpántos lódenkabátjában ahogy ott ágaskodik a túlméretes mikrofonállvány előtt, hogy elmondhassa a bemagolt szövegét.

    VálaszTörlés
  5. Folak ezt a témát már kivégezted egyszer! Ennyire nincs más amivel pocskondiáz? Szánalom vagy.

    VálaszTörlés
  6. Mi a fájdalom abban, hogy a médiában közreadott tudósítást a városi blogon megjelentetnek? Vagy Bukodi mesternek és társainak ez csak Folak oldalán sérelmes? Miről kéne beszámolnia annak az embernek, hogy elnyerje a csipetcsapat tetszését?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Folak blogja már média? ha ha ha! Itt is írta már ezt a szart, de nála ez szokás. Ha nincs mit megugatni akkor újra elővesz valami gyenge szart és megint leírja.Ez média? ne vicceljünk már!

      Törlés
    2. Bizony, bizony, ez a rendőrsorakozó elég gáz volt. Igazi műbalhé, amihez bohócként használták az állományt. Ezt nevezi a Fidesz átadásnak. És valóban a média rendre beszámolt róla. Hülye gyerekek meg kajolják. Hát persze, hogy a blog a hibás. Pusztán, mert megint rávilágít a lényegre. Így ami mellett a tévében elmész, az itt mindjárt másként hat. Tetszik, nem tetszik, Fo-lak ellenzői is itt blogolnak.

      Törlés
    3. Nem az a baj, hogy beszámol róla hanem ,hogy kétszer netán töbször is.Hülye gyerek?Amíg nem volt rendőrörs szűköltetek mint a kivert kutyák. Most van az a baj.Mióta bezárt az OPNI ti dicsőítitek folak(Robin Hood) bajtársat.Jövőre ki lesz a célpont?

      Törlés
    4. Itt vircsaftól pár gyökér, hogy mennyibe került a rendőrőrs. Aztán basztatjátok az előző polgármestert, akinek köszönhetitek az egészet. Most meg a blogot, hogy erről ír. A tévének miért nem írtok panaszos levelet, hogy ők miért számoltak be erről? Szűcs Lajoshoz miért nem mondjátok, hogy ne játssza itt meg magát? Miért mindig a blogot a célpont?
      Örüljetek, hogy van és tudtok élcelődni. Azt gondolom, folak tanulságos írásokat jelentet meg.
      Az, hogy erre sokan éretlenek, az a hozásászólsásokból kitűnik.

      Törlés
    5. Mi a tanulság? Az, hogy kígyót békát kiabáltok egy emberre? Remélem ti is elkövettek valami kis csínyt és folak lefényképez, leír.Na akkor mit fogsz mondani.Felesleges szarkeverés ami itt folyik.Csak a Lakatos ház féle balhét nézzük.Mindenki itt ugatott, hogy miért kellett lebontani, szabálytalan volt, gusztustalan volt!Viszont sehol sem láttam felhívást senki részéről, hogy mentsük meg a házat.Folak mennyi pénzt gyűjtött valahonnan is a ház rendbetételére? Ne gondolkozz elmondom: semmit.Viszont sokkal könyebb a fotelből szarságokat írogatni.A gyökér pedig te vagy te nulla gyurka.

      Törlés
    6. Édesem, a pedofil, meg a kúrós mennyi pénzt gyűjtött arra a parasztházra? Te buzikám, mennyiben szálltál be? A polgármestered, meg az alkalmatlan helyettese a tervek ellenére nem a felújításról, hanem a bontásról gondoskodott. Ezzel kitömte pár vállalkozó zsebét a közvagyon kárára. A Bukodi, ha az utcai pornográfia helyett ezzel foglalkozna, akkor a Lakatosház állna a saját zabolázatlan farka helyett, és Te sem írnál ide újabb hülyeséget. Ez a tanulság.

      Törlés
    7. Mivel édesemnek szólítottál valószínűleg te vagy buzi kis pöcs. Ti ugattatok a ház végett nektek kellett volna a megmentésről gondoskodni.De valószínüleg te nem kaptál a pénzből ezért vered a nyálad te szánalmas koton szökevény.

      Törlés
    8. Ki az anyád az a tik?

      Törlés
    9. A tyúk parasztosan. És nem az anyja!

      Törlés
  7. Nem lehet, hogy Szücs Lajos háza is ebből a 64 millióból csinosodott ki?

    VálaszTörlés
  8. Kedves folak és slepje! Miért nem arról írtok, hogy két polgárőr megpróbálta megmenteni azt a szerencsétlen mozgás sérültet aki bent égett a lakásában?Ja nektek ez nem hír igaz? Csak ha a Buksit kell kritizálni! Akkor hazudd hozzá, hogy ő okozta a tüzet! Képes vagy rá tudom, már bizonyítottad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látom, nagyon csípi a szemed a blog. Miért nem készítesz még egyet, az alsópakonyi mellé, és ott névtelenül azt, és arról írogathatsz, amit és amiről akarsz. Lehetne valamilyen csókos oldal, vagy mondjuk a polgármesteri baráti kör website. Aztán majd meglátod, mennyire fog menni a jól értesültnek látszó baromságod. Nem kell folak írásait olvasnod.

      Törlés
    2. Ez még mindig nem az amiről beszélek! De ha kivetted folak seggéből a nyelved akkor tényleg megírhatná ki volt az a két polgárőr aki megtette amit kellett.

      Törlés
  9. Micro Macho zselés sérója akár az év frizurája is lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Ócsán.

      Törlés
    2. Nem zselés az, hanem zsíros, igénytelen.

      Törlés
    3. És ez a tekintélyt parancsoló megjelenés. Már értem, miért örülnek meg a nők a kis csínytevő közelében.

      Törlés
  10. Nem csak az én szememet csípi ez a blog, hanem minden értelmes látogatóét. Ez a blog ugyanis a bulvár legalját képviseli! Azt pedig, hogy mit csináljak nem egy ilyen névtelen bunkótol fogom megkérdezni, mint te!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közvélemény kutatást tartottál vagy honnan az infó? És ki az értelmes látogató? Aki nem szídja a barátaidat, vagy esetleg te, akinek nem tetszik, amit olvas, mégis naponta megteszi?

      Törlés
    2. Az én szemes a kúrós lenyúlásai, a pedomaci laptopolásai csípik. Az, hogy a választott tisztségviselők visszaélnek hatalmukkal, azt nem a nép javára, hanem egyéni haszonszerzésre fordítják. Úgy osztogatnak és fosztogatnak Ócsán, ahogy eddig még sohasem. Közben meg az utak a kátyúktól járhatatlanná válnak, a gyalogosforgalom az közutakra zúdul, a vasúti átjáró balesetveszélyes, de a focipályára 35 milliót fordítanak. Kommunikációs haveri posztokat létesítenek milliókért, alibi állásokat létesítenek a városüzemeltetés leple alatt, és cédákból nevelnek óvodapedagógust közpénzen. Ha ezeket szemeteket támogatod, akkor ennek megírása valóban irritálja a csőröd. Javaslom, légy bátor, fordulj a szerzőhöz és mond meg neki, hogy miben téved.

      Törlés
    3. És melyik város vezetésünk nem ugyanezt csinálta? Álomvilágban élsz?

      Törlés
    4. Az összes előttetek hatalmon lévő vezetés tiszteségesebb volt.Szentnek nem nevezhető egyik sem, de a pofátlanságnak, - és a haveri osztogatásnak - ezt a szintjét nem érte el egyik városvezetés sem.
      Visszatekintve az elmúlt huszonévre, talán Dönti Károly és csapata volt a legkevésbé éhes.Dönti vezetői képességéről lehetne vitatkozni, de emberileg és erkölcsileg kikezdhetetlen, ellenben veletek.

      Mielőtt még divatosan Dönti fannak neveznétek: Nem a barátom, és még csak szavazatot sem kapott tőlem.

      Törlés
    5. Bravo! Ez szép volt! Magyar György sztárügyvéd megirigyelné ezt a szép védőbeszédet.

      Törlés
    6. Nem értem, ha annyira tisztességes volt, miért folyik ellene bírósági eljárás? Talán szenté akarják avatni?!

      Törlés
  11. De boldoggá mindenképpen!

    VálaszTörlés
  12. Pitiáner ügyből kreáltok elefántot.Az a pozsgás képű alkesz a Bajcsyn tízszer gátlástalanabb és még szabadlábon van.Egyszer az emberére akad és úgy fog járni mint Döbrögi úram.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy írod, személy szerint én is ismerek néhány Ludas Matyi jelöltet.

      Törlés
    2. Talán leírnád azt a "pitiáner" ügyet, amit a bíróság - nyílván a Horváth nyomására - bűncselekménynek értékelt?!

      Törlés
    3. Az érintettet kérdezd ez ügyben, én nem vagyok felhatalmazva.

      Törlés
  13. Kemémyek vagytok mint tarzan sarka.Nehogy ti legyetek a dőbrögi helyén.Vicc,hogy minden szaron vitatkoztok és fenyegetitek a másikat.Közröhely.u

    VálaszTörlés
  14. Hol olvastál itt -a saját szavaidon kivűl- bármiféle fenyegetésről tanult barátom?

    VálaszTörlés
  15. Kèpzeld van egy pár.És nem vagyok a barátod tw nokedli.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komoly, meggyöző reakció.
      Mintha egy gyerek írta volna.

      Törlés
  16. Önmagatokra jelentetek veszélyt és fenyegetést.Úgy tudom, már el is kezdtétek egymást írtani.Így a legszebb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én jól szórakozom az egészen:)

      Törlés
  17. Tévedsz! Nem egymást írtjuk! Nemsokára észreveszed.

    VálaszTörlés